fbpx

Mis het niet!

Wij stellen je voor aan krachtige, inspirerende vrouwen die jou laten zien wat er allemaal mogelijk is als jij besluit om ervoor te gaan, om van iets dat onmogelijk leek een mogelijkheid, een kans te maken en deze te benutten.

Wil jij meer weten?

Schrijf je dan in voor onze inspiratiemail en word op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom BeLeef 2019.

Direct aanmelden voor het evenement? Dat kan ook!

Volg jij ons al?
<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Copyright @ Select-themes

Follow us

Image Alt

Rianne van Zeeland

krachtigevrouwen_rianne

Over Rianne

Ik ben Rianne van Zeeland, 34 jaar. Samen met mijn partner Paul en zoontje Mees woon ik in Den Bosch. Ik ben opgegroeid op een gemengd veehouderijbedrijf samen met 3 zussen. Mijn passies zijn persoonlijke ontwikkeling en de agrarische sector Uit die passies is Mevrouw de Boer ontstaan wat ik samen run met mijn zus Marlies.

‘Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’

Blijf bij! Met onze inspiratiemail ben je altijd op de hoogte.