fbpx

Mis het niet!

Wij stellen je voor aan krachtige, inspirerende vrouwen die jou laten zien wat er allemaal mogelijk is als jij besluit om ervoor te gaan, om van iets dat onmogelijk leek een mogelijkheid, een kans te maken en deze te benutten.

Wil jij meer weten?

Schrijf je dan in voor onze inspiratiemail en word op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom BeLeef 2019.

Direct aanmelden voor het evenement? Dat kan ook!

Volg jij ons al?
<We_can_help/>

What are you looking for?

<Good_things_happen/> Welcome to Conference

Copyright @ Select-themes

Follow us

Image Alt

Registreren

Meld je aan voor Beleef 2019

Leuk dat je erbij wilt zijn. Via deze pagina meld je jezelf in een paar simpele stappen aan voor het evenement. Woon je niet op een veehouderijbedrijf, maar ben je wel een (Brabantse) agri-vrouw en nieuwsgierig naar wat BeLeef 2019 voor jou kan betekenen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Gratis evenement

De toegang tot BeLeef 2019 is gratis. De reden? We willen er samen een fantastische dag van maken en dat kan alleen als ons evenement voor iedereen binnen de doelgroep toegankelijk is.

Lunch (optioneel)

De toegang en de drankjes tijdens deze dag zijn geheel vrij van kosten. Enkel de lunch is voor eigen rekening. Nadat je jezelf voor het evenement hebt ingeschreven, ontvang je de link waarmee je een lunch kunt reserveren. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon.

No-show tarief

Ben je om wat voor reden dan ook verhinderd? Geen probleem! Dat kan natuurlijk gebeuren. Wanneer je ons dit op tijd laat weten, kunnen we jouw stoel aan iemand anders geven. Bij afmeldingen binnen 24 uur voorafgaand aan het evenement of een no-show zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag 95 euro in rekening te brengen.

Privacy statement

Bij het registreren voor het evenement ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden

Blijf bij! Met onze inspiratiemail ben je altijd op de hoogte.